Na Kliniku za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar uskoro stiže nova donacija

KBC Mostar

Klinika za dječje bolesti u Mostaru izgrađena je 1968. godine, a pedijatrijska praksa postoji još od 1953. godine.  Izgradila se I nova Sveučilišna klinička bolnica ali su najosjetljiviji pacijenti (djeca) ostali u staroj građevini. 

''Iako su prostorije Klinike za dječije bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar poprilično neugledne, osoblje čini sve kako bi taj odjel zablistao koliko je to moguće. Od 1997.g. otvoren je odjel za intezivnu njegu novorođenčadi I razne donacije su uvelike pomogle njegovoj opremljenosti. Pedijatriji, osobito intezivnom odjelu, potrebno je konstantno ulaganje.  U Mostaru je više od 100 000 stanovnika, kad bi svatko uplatio po jednu marku za svoje najmlađe sugrađane odjel bi dobio mnogo'', poručila je predstojnica Klinike za dječje bolesti Mr. Sc. Vesna Brkić.

Ovisno od iznosa prikupljenih sredstava na koncertu, novac će biti utrošen za kupnju najpotrebnijeg uređaja.

Svoje veliko srce za ona mala pokazali su i izvođači koji će ovu večer u Strongu nastupati bez honorara- Ivan Zak, Josip Ivančić, Ivica Bago, te bend Sinergija. Voditeljica programa je Misijana Brkić Milinković.

Ulaznice za ovaj humanitarni koncert u prodaji će biti već tijekom ovog tjedna.

Postanete dio ove akcije i kupnjom ulaznica pomozite Kliniku za dječje bolesti SKB-a Mostar.

Na vrijeme nabavite svoju ulaznicu i vidimo se u Strongu, 16. svibnja!