Mostarska Rock škola vas poziva na učenje i druženje

Mostar rock school upis

Mostar Rock School poziva sve zainteresirane mlade ljude da se prijave u devetu programsku školsku godinu. Upisi traju do 31.8.2020. godine. Nastavni program Mostar Rock School je prilagođen mladim polaznicima, te se implementira kroz redovnu individualnu nastavu, grupnu (session) nastavu, band coaching program, masterclass program, a nudi i mnoge druge servise mladim glazbenicima i bendovima.

Program Mostar Rock School je osmišljen da razvije vještine muziciranja kod mladih osoba, kao i da približi mlade ljude sa istim zanimanjem kako bi mladi glazbenici imali što veći izbor za međusobnu suradnju i stvaralaštvo. Za razliku od koncepta obrazovanja usmjerenog ka poučavanju i predavaču, Mostar Rock School primjenjuje inovativne didaktičke metode gdje je nastavni program usmjeren i prilagođen polazniku, a predavači i predavačice su iskusni glazbenici posvećeni da svoje znanje i vještine prenesu na polaznike i polaznice.

Kroz redovnu tjednu individualnu nastavu polaznici škole stiču i unaprijeđuju svoje znanje i glazbene vještine, a u sklopu ostalih školskih aktivnosti međusobno surađuju, kreiraju bendove, nastupaju na školskim koncertima, snimaju i stvaraju, sudjeluju u razmjenama i kampovima, imaju priliku raditi sa najvećim imenima regionalne i svjetske scene kroz Masterclass program Mostar Rock School, te bivaju prepoznati i angažirani i na profesionalnom nivou.

Mostar Rock School nudi upise za: bubnjeve, bass gitaru, gitaru, vokal, klavijature, saksofon, audioprodukciju, kreativnu elektroničku produkciju, te od ove godine i smjer beat making.

Svi zainteresirani, bez obzira na to imaju li prethodno znanje ili ne, imaju mogućnost da se prijave i prođu kratku audiciju sa predavačima Rock škole, te nadamo se, započnu svoje putovanje kroz svijet glazbe i umjetnosti uz podršku Škole. Rock škola nudi potpuno opremljene prostorije za učenje i vježbanje moderne glazbe, sa visoko kvalitetnim instrumentima i ozvučenjem.

Mjesečna članarina za pohađanje jednog instrumenta iznosi 30 KM, a moguće je pohađati dva instrumenta istovremeno. Upisati se možete popunjavanjem formulara na ovom linku, a više o programu možete saznati klikom ovdje.