FOTO/VIDEO  MOSTAR Završio summer fest uz pravo ludilo zadnju noć, evo kako je bilo ...

Mostar summer fest 2021 Edo Maajka
Hercegovina.info

Izdanje 'Mostar summer festa' za 2021. godinu doživjelo je svoj vrhunac sinoć kada su nastupili bend 'Činčila', zatim 'Galija' koja je publiku odvela na glazbeno putovanje od kraja sedamdesetih pa do danas, Edo Maajka koji je raspametio prisutne svojim rimama i hitovima, a odličnu zabavu je na kraju zaključio bend 'Hladno pivo'.

Uvertira u večer je pripala sarajevskoj 'Činčili', predvodnicima novog vala bosanskohercegovačkog alt-rocka, koji su žestokim funky autorskim setom neodoljivo podsjećali na RHCP.

'Galija' je vrlo čest gost u Mostaru, te su postali miljenici ovdašnje publike. Na tragu toga, pjevač benda Nenad Milosavljević Nešo za Hercegovina.info je rekao: "Mi ovdje uvijek dobro prođemo, jer ljudi vole našu glazbu i to nam je izuzetno drago. Svaki put kada se pojavi mogućnost da sviramo u Mostaru, nama je u startu lijepo, tako da je to odlična interakcija.

Sadržaj se učitava...

To je jedna od onih situacija - u čitavoj karijeri su postojali neki gradovi poput Mostara koji su bili nama dragi i kome smo mi bili dragi. I to je super. Nekad je to bila Zenica i još neki gradovi, ali vremena se mijenjaju".

Shodno dobroj interakciji s publikom, upitali smo ga postoji li ideja da se snimi album uživo, Milosavljević je odgovorio: "Album uživo će se snimiti sigurno, samo je pitanje trenutka. Mjerimo vrijeme, jer nam se približava obilježavanje 50 godina postojanja benda i razmišljamo kako to iskoristiti/obilježiti, a jedna od opcija je ta. Kada raščistimo s tim stvarima, svi će znati šta i kako".

Nakon 90-minutnog uživanja uz pjesme 'Galije', na sceni se pojavio Edo Maajka koji je publiku 'razbio' rap ritmom i svojim pjesmama 'Mahir i Alma', 'Pržiiii', 'Ma..er vam je..m', 'To mora da je ljubav', 'Bomba' i druge. Nekoliko puta je u šaljivom žargonu 'prozvao' i 'Hladno pivo', a nakon silaska s pozornice prijateljski su se zagrlili i ispričali.

'Hladno pivo' je također podsjetilo na svoje stare hitove, a predstavljene su i neke nove. Zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati, te je tako zaključeno ovogodišnje izdanje 'Mostar summer festa'.

Osim događanja na pozornici, posjetitelji su mogli uživati u različitim aktivnostima na cijelom prostoru 'Kantarevca'. Tako su mnogi mogli dobiti privremene tetovaže, muškarci su mogli urediti bradu kod barber majstora, okušati se u snazi udaraca na stroju 'boxer', uživati u nekoliko kornera koji su nudili žestoka pića, ali i okrijepiti se uz hranu.