MOSTAR Vozači parkiraju gdje i kako stignu, policija ustrajna u kažnjavanju

Kazne za parkiranje
Hercegovina.info

Mostarska policija proteklih dana radi pojačanu kontrolu mirujućeg prometa, odnosno nepropisno parkiranih vozila kako u središtu grada, tako i u prigradskim naseljima.

Do sada je napisano stotine naloga na više lokacija u gradu, a po potrebi djeluje i specijalizirano policijsko vozilo 'pauk'.

Također, u prekršajima se bilježe i vozila stranih registracija, ali ih to ne opravdava od kazne. Naime, kako Hercegovina.info saznaje iz Policijske uprave (PU) Mostar, vozačima stranih registarskih oznaka će osim kazne za nepropisno parkiranje biti uručen i nalog za usluge 'pauka' koji će vozilo s mjesta prekršaja izmjestiti u krug PU Mostar.

Kazne za parkiranje

Nepropisna parkiranja su posebno izražena u dijelu Titove ulice (naselje Luka i kod Narodnog pozorišta), u Ulici Osmana Đikića (Brankovac), kod ulaza/izlaza u Profesionalnu vatrogasnu postrojbu (nekadašnja zgrada Mljekare), oko T.C. 'Biosphere' u Fejićevoj ulici, na dijelu Avenije (staro igralište) i dr. Stoga, preporuka vozačima na poštivanje prometne signalizacije, ukoliko ne želite biti kažnjeni.