Mostar: Vlada Japana daje 443.000 KM za sportsku dvoranu

Mostar, sportska dvorana, izgradnja, gradska dvorana za sport, sportska dvorana, Gradska dvorana, dvorana mostar, japan, donacija, Mostar, sportska dvorana, Mostar, sportska dvorana, izgrdnja, Mostar, sportska dvorana, dvorana, sportska dvorana, gradska dvorana za sport, dvorana mostar, Gradska dvorana

...u iznosu 226.505 eura (oko 443.000 KM) Gradu Mostaru za "Projekt obnove sportskog centra u Mostaru za pomirenje u zajednici kroz promociju sporta". Iz Veleposlanstva Japana u BiH su kazali kako će se u srijedu, 21. siječnja s početkom u 11 sati, u gradskoj vijećnici u Mostaru upriličiti svečana ceremonija potpisivanja ugovora o dodjeli sredstava. Ugovor će potpisati veleposlanik Japana u BiH Hideo Yamazaki i gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić.
Prema riječima Vesne Jakovljević iz japanskog Veleposlanstva, poslije potpisivanja ugovora planirano je natjecanje u sportskim disciplinama u dvorani za tjelesni odgoj OŠ Zalik.
Ona je istaknula kako se Veleposlanstvo Japana odlučilo za dodjelu granta povodom nadolazećih Olimpijskih igara čiji će domaćin biti 2020. godine, jer Japan podržava široki spektar projekata vezanih uz promoviranje sportskih aktivnosti.

dnevni list