MOSTAR Vjetar uništio baznu stanicu telekoma, saznali smo kad će korisnici dobiti signal

Vjetar uništio baznu stanicu Eroneta na Gorancima
Goranci online

Proteklih dana Hercegovinom su prošli jaki vjertovi koji su u pojedinim područjima ostavili materijalne štete. Tako je bilo i na Gorancima gdje su jaki udari vjetra uništili baznu stanicu HT Eroneta.

Tim povodom kontaktirali smo HT Eronet, gdje smo potražili odgovore jesu li njihovi korisnici na ovom području ostali bez signala.

"Korisnici u mjestu Goranci nisu uskraćeni za signal Eroneta jer je bazna stanica Goranci u radu. Problem s primanjem signala jednim dijelom mogu imati korisnici koji se kreću područjem od mjesta Goranci prema Bogodolu zbog havarije ove bazne stanice", naveli su u odgovoru za Hercegovina.info iz ove tvrtke.

Upitali smo do kada će korisnici biti bez signala, a priopćeno je: "Nakon što se sačine svi potrebni zakonski zapisnici i izvidi, pristupit će se demontaži oštećene bazne stanice i montaži nove opreme. Svi poslovi će biti završeni u najbržem mogućem roku, a okvirna procjena je 72 sata", odgovorili su iz Eroneta za Hercegovina.info.

Interesirala nas je informacija o visini štete koju je vjetar prouzročio: "U ovome trenutku ne možemo navesti informaciju o ukupnoj materijalnoj šteti dok se ne završi vještačenje i ne sačini izvješće", saznaje Hercegovina.info iz HT Eroneta.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.