FOTO  MOSTAR Summer fest otvorio vrata: Luda zabava do jutarnjih sati

Mostar summer 2021 fest
Hercegovina.info

Našu regiju već danima trese ljetna groznica zvana 'Mostar Summer Fest', jer devetu godinu zaredom organizatori u Mostaru pripremaju trodnevni festivalski spektakl.

Prvu večer festivala ulaz za posjetitelje je bio besplatan, a zahvala za to ide Ured EU u BiH koji su pokrovitelji događaja 'Open city Mostar', a u sklopu kojega je održana i prva večer 'Mostar summer festa'.

Pozornicu su prvu večer dijelili Josip Palameta, Grše, potom su se pojavili članovi 'Helem nejse', a na kraju večeri publiku je zabavio splitski bend TBF. Tijekom večeri upriličena je bakljada i vatromet.

Pored glazbenog programa vrhunske produkcije organizatori su se pobrinuli da vas i ove godine na 'Mostar summer festu' dočeka nezaobilazna Chill out zona po kojoj je Festival prepoznatljiv, jer posjetiteljima nudi uživanje u dodatnim sadržajima Festa. Neki od sadržaja u Chill out zoni su performans plesa na svili, oslikavanje privremenih tetovaža, Rakija, Red Bull i Cocktail korner, a tu su i Žuja pub i Žuja chill-out zona, te Gastro korner i Slatki kutak. 

Tu je i službeni fan shop powered by Kratki rukav, gdje možete kupiti majicu s printom službenog dizajna ovogodišnjeg 'Mostar summer festa. U svojoj novoj majici ćete se moći fotografirati na selfie tornju koji vas diže u zrak visoko iznad publike i zabilježiti nezaboravne fotografije. 

U festivalskoj zoni nećete moći zaobići ni hrpu društvenih igara, te Jana vitamin zonu, IQ mobile zonu gdje ćete igrajući igre moći osvojiti odlične mobitele, te fantastični Jameson korner u kojem ćete pronaći i barbera koji će vam rado urediti bradu.

Drugu večer festivala posjetitelje očekuje zabava uz 'Cunami flo', S.A.R.S., Vojko V, te bend 'Brkove'. Jednodnevne ulaznice po cijeni od 25 KM možete kupiti isključivo na ulazu u festivalsku zonu. Početak programa svaku večer je u 20:30 sati, a zabava traje do 2 sata iza ponoći.