Mostar: Nikola Raguž boljeg zdravstvenog stanja

pomoć, Nikola Raguž, Nikola Raguž, humanitarne akcije i apeli, Nikola Raguž, studentski zbor, humanitarne akcije i apeli, Nikola Raguž, koma, zdravlje, Nikola Raguž
Nakon što su brojni građani Mostara čuli za njegovo zdravstveno stanje, po tko zna koji put odlučili su pomoći Nikolinoj obitelji, ali i njemu osobno. Tim povodom pokrenute su velike humanitarne akcije pomoći za Nikolu Raguža, a održan je i turnir u Ortiješu kojem su nazočili brojni građani s ciljem kako bi pomogli Nikoli te kako bi se njegovo zdravstveno stanje popravilo.

Zdravstveno stanje

Sve to za sada je rezultiralo pozitivnim informacijama jer je Nikolino stanje sada stabilnije te pomaka ima. Naime, prilikom zadnjeg razgovora Nikolin brat Željko Raguž naveo je kako Nikola može malo micati rukama i nogama. Sada je stanje stabilno i bolje od toga.
- Postoje određeni pomaci na bolje u njegovom zdravstvenom stanju i Nikola je još uvijek u toplicama, ali je za sada stabilno, kratko je kazao Nikolin brat Željko koji se i sam zahvalio svima koji su pomogli u ovoj akciji.

Velika akcija

Podsjetimo, za Nikolu koji je stradao u prometnoj nesreći te nakon toga zadobio teške ozljede sredstva su se skupljala na mnogim humanitarnim akcijama, a pomogli su doslovno svi, od gradskih vlasti do studenata s fakulteta koji su prodajom kolača prikupljali pomoć za Nikolu. Sve to pomoglo je ovom mladiću pred kojim je još duga borba, ali se njegovo zdravstveno stanje barem malo popravilo te se sada svi zajedno nadaju kako će Nikola u potpunosti ozdraviti.

Dnevni list