FOTO  MOSTAR Natpis 'Zapamtite Vukovar' nestao u prašini; Posječeno i stablo

Rušenje objekta Vukovarska ulica
Hercegovina.info

Tijekom vikenda zabilježeno je rušenje bespravno izgrađenih objekata na području Mostara. Ovog puta rušenje smo zbilježili u Vukovarskoj ulici gdje je srušena garaža na kojoj je pisalo 'Zapamtite Vukovar' i gdje su godinama pripadnici navijačke skupine 'Ultras' palili svijeće za stradale u Vukovaru.

Ovo je nastavak akcije uklanjanja nelegalno izgrađenih objekata na području Mostara, a u posljednje vrijeme rad na uklanjanju istih se intenzivirao.

Uklonjeni su objekti u Splitskoj ulici, Zaliku, duž Avenije, u naselju Centar 2, a u narednom razdoblju uslijedit će uklanjanje i drugih objekata koji su u planu demolicije.

Također, u susjednoj ulici zabilježili smo i pilanje, odnosno potpuno uklanjanje jednog stabla na vrhu Avenije. Desetljećima je ovo stablo pravilo hladovinu prolaznicima u vrelim ljetnim danima, a i davalo je svima neophodan kisik. Stablo je uklonjeno zbog smetnje novoj prometnici, odnosno zbog proširenja raskrižja jer će se promet regulirati kružnim tokom umjesto kao do sada - semaforima.