MOSTAR Nakon više od pola godine započela hitna sanacija; Nova regulacija prometa

Radovi Gojka Vukovića naselje Ograda
Hercegovina.info

Započeli su radovi u Ulici Gojka Vukovića u Mostaru i trebali bi trajati 30 radnih dana. Tvrtka 'Amitea' d.o.o. Mostar izvodi radove na hitnoj sanaciji oštećene građevine (potpornog zida) u Ulici Gojka Vukovića bb, koji se nalazi u zoni nacionalnog spomenika 'Povijesni urbani krajolik Mostara', a na osnovu potpisanog ugovora s Gradom Mostarom po ugovoru broj 02-19-6344/21-22 od 11.6.2021. godine.

U razdoblju izvođenja radova u Ulici Gojka Vukovića iz smjera Lučkog mosta pa sve do zone gradilišta na Šemovcu, kao i iz Ulice Husnije Repca prema dijelu Oneščukove ulice pa sve do pansiona 'Oscar' bit će privremeno izmjenjen režim prometa.

Radovi Gojka Vukovića naselje Ograda

Režim prometa je izmjenjen u skladu s Rješenjem Odjela za ekonomiju, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostara broj: UPI-08/3-23-15277/21 od 1.7.2021. godine, a na osnovu čega će biti postavljena prometna signalizacija (u navedenim smjerovima promet će se odvijati dvosmjerno i na dijelu istih se neće moći parkirati vozila).

Građani su zamoljeni za razumijevanje i strpljenje zbog hitnosti sanacije navedenog lokaliteta, kako bi blagovremeno i u ugovorenom roku izveli navedene radove. Inače, do odrona kod Krive ćuprije došlo je početkom ove godine, te se na početak sanacije čekalo više od pola godine.