Mostar: Marina i Aner uhićeni zbog posjedovanja opojnih droga

Najprije je oko 13 sati privedena Marina Brajković i odvedena u službene prostorije MUP-a gdje je nad njom izvršena kriminalistička obrada. Pretresom su istražitelji kod nje pronašli oko pet grama smeđe praskaste tvari koja asocira na heroin, digitalnu vagu, jedne škare i foliju za pakiranje droge.

Nakon krim obrade ona je puštena na slobodu i protiv nje će Županijskom tužiteljstvu biti podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu.

Istoga dana nešto prije 18 sati kod Javne garaže u Mostaru uhićen je Aner Drljević dok se nalazio u vozilu Ford Focus bijele boje čekajući kupca za drogu. Kod njega su istražitelji pronašli oko deset grama smeđe tvari u grumenu koja asocira na heroin. I nad njim je izvršena kriminalistička obrada nakon čega je pušten na slobodu, a Tužiteljstvu će biti podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu.

Aner Drljević je odavno policiji poznat po kaznenim djelima vezanim uz drogu. On je u lipnju 2009. godine uhićen u graničnom pojasu Duži kod Neuma, piše  Dnevni list. Priveli su ga službenici Granične policije BiH, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštenog prometa droge, a pretresom njegovog vozila pronađeno je i oduzeto skoro kilogram i pol heroina.