FOTO/VIDEO  MOSTAR Hip hop atrakcija iz Crne Gore zabavljala publiku u Starom gradu

Who see klapa bend
Hercegovina.info

Pod mostarskim nebom u okviru programa 'Open city Mostar' nastupili su hip hop Crnogorci pod nazivom 'Who see'. Osim ovog naziva, poznati su i pod nazivom 'Who see klapa', te uspješno prezentiraju crnogorsku hip hop scenu.

Njegovi članovi su Dedduh ili Deda iz Kotora i Noyz iz Herceg Novog. Grupa je stvorena početkom 2000-ih, snimajući svoju prvu demo pjesmu pod nazivom 'Dim po dim'.

Da su ovi Crnogorci omiljeni i u ovim krajevima, dovoljno govori da se na sceni ispred hamama u Starom gradu u Mostaru pojavio veliki broj posjetitelja koji su uživali u jednosatnom programu gdje su se mogli čuti hitovi poput 'Naselje', Đe se kupaš', 'Prevaspitaj đecu', 'Nemam ti kad' , 'Pušti đa'ola', te neke nove pjesme koje će se naći na albumu koji bi trebao biti predstavljen naredne godine.

Sadržaj se učitava...

Uvod u nastup 'Who see klape' napravili su DJ-evi S.One i Mayer. Do sada je u okviru 'Open city Mostar' od većih nastupa, svoje svirke odradili su Simfonijski orkestar Mostar, Darko Rundek sa bendom, Laka, Justin's Johnson, dok večeras na 'Kantarevcu' nastupa Tonči Huljić i Madre Badessa, a do 22. rujna nastupe će imati i Magnifico ('Kantarevac'), Funk shui ('Pavarotti' centar), Vasil Hadžimanov ('Pavarotti' centar).

Osim ovoga, gotovo svaku večer na pozornici na Šetalištu i ispred hamama u Starom gradu sviraju i pjevaju lokalni izvođači, a održavaju se i brojne radionice, performansi, prezentacije. Ulaz na sve događaje je besplatan.