MOSTAR Glazba i grah s gradonačelnikom za Praznik rada

Grah u šerpi
Ilustracija

Iako je prošlih dana u medijima bilo objavljeno kako neće biti sindikalnog druženja na mostarskim ulicama, iz Grada Mostara je stigla pozitivna vijest.

Proslava Međunarodnog praznika rada uz sindikalni grah održat će se u nedjelju, 1. svibnja, na gradskom šetalištu (kod parka Zrinjevac) u Mostaru s početkom u 12 sati.

"Nakon dugogodišnje stanke, Uniji neovisnih sindikata (UNS), Sindikatu Grada Mostara i Sindikatu HT-a uspjelo je organizirati proslavu Prvog svibnja u Mostaru uz sindikalni grah, a za to možemo zahvaliti gradonačelniku Mariju Kordiću koji će, uz sindikate, biti glavni pokrovitelj ovoga događaja", priopćeno je iz UNS-a.

Grah i pivo će svojim građanima dijeliti i gradonačelnik osobno, a Unija poziva sve članove, ali i građane i prijatelje da se pridruže i svi zajedno proslave ovaj radnički praznik.

Također, Hrvatska glazba Mostar održat će i prvosibanjsku budnicu (prvomajski uranak) koja će sa Rondoa krenuti u 6 sati. Kretat će se ulicama kneza Mihajla Viševića Humskog (Liska ulica), Rade Bitange, kroz Stari grad i preko Starog mosta, Fejićevom ulicom, ulicom Mladena Balorde, preko Carinskog mosta, kroz Centar 2 do vrha Avenije, Avenijom do križanja s ulicom kneza Branimira, te će sve završiti na Rondou.