Mostar: Dragi dobri ljudi ovaj hrabri diječak Andi hitno treba vašu pomoć!

Andi Milas

Toliko smo puta širili apel. I za humanitarnu akciju, al nažalost slabo su reagirali i mediji i ljudi! ! Molimo vas da se udružite i da pomognete ovom jako teško bolesnom diječaku nemojte ga ignorirati i zaboraviti!!!

Andi vas još treba, vama sitnica, a njemu ŽIVOT produžujete! ! Andi ima 11godina boluje od Sy West sindroma, Sy Wilijams sindroma te stenoza srčane aorte, celijakije i anemije, ima ciste na mozgu praćene hipotrofijom!

Svi koji žele pomoći mogu putem žiro racuna koji je objavljen na stranici! ŽIRO RAČUN JE OTVOREN KOD SPERBANK BIH BROJ 

Tekući račun:

1402010018351995,Sperbank BH.d.d SA NAZNAKOM ZA MALOG ANDIJA

Za uplate iz inozemstva  SWIFT SABRBA22 IBAN BA 39 1402014100008884 SANJA MILAS!

ANDI će morati ići na pretrage van županije i na lječenje u ovoj godini i nadamo se da će biti sve u redu! MOLIMO LJUDE DA ŠIRE OVAJ APEL DA SE UJEDINITE I POMOGNE! MI SE UNAPRIJED ZAHVLJUJEMO! !BUDIMO HUMANI I SPASIMO OVOG ANĐELA DA JOŠ DUGO ŽIVI I DA BUDE SKUPA SA SVOJOM MAMOM ! ONI IMAJU SAMO JEDNO DRUGOG !! ANDI ZA SVOJE LIJEČENJE I DOŽIVOTNU TERAPIJU MORA SVAKOGA MJESECA DA IMA 1500 KM MJESEČNO!ANDI VAS JOŠ UVJEK TREBA!! NADAMO SE DA ĆE NEKO POMOCI I OLAKŠATI U NJEGOVOJ BORBI ZA ŽIVOT!!

Andi je 100/ invalid nažalost, ali je poseban uvjek veseo i nasmijan i on voli život! Nemojmo zaboraviti Andija udružimo se i pomozimo!