VIDEO  Maca u drugačijem izdanju pred mostarskom publikom

Dragan Marinković Maca konferencija za medije
Hercegovina.info

Na terenu Sportsko - rekreacijskog centra (SRC) 'Kantarevac' u petak 30. srpnja gostovat će Dragan Marinković Maca i cabaret show pod nazivom 'Dva i po muškarca', a uz njega nastupit će 'Pikardia' bend.

Tim povodom održana je konferencija za medije u hotelu 'Pasha' u Mostaru na kojoj su govorili Marinković, Zoran Šaković uime organizatora, te Nermin Mehić uime udruženja 'Zajedno za naš grad'.

Cjelokupan program počet će u 21 sat. "Posjetitelje očekuje tri sata šege, šale i komike. Zadovoljstvo mi je što sam ponovno u Mostaru. Nisam nikad bio na 'Kantarevcu', pa je sada zadovoljstvo još veće. Uz mene će na pozornici biti i 'Pikardia' bend koji će svirati YU hitove, ne samo zabavne, nego će tu biti i narodne i svega ostaloga. Bit će dobra zabava", kazao je Maca.

Sadržaj se učitava...

Marinković je dodao da publiku očekuje mix svih predstava, odnosno red smijeha, red pjesme. "Sa ovom predstavom smo nedavno bili u Zenici, sinoć je bilo gostovanje u Opuzenu i to je predstava koju ljudi vole vidjeti. Već nam je dogovoreno gostovanje u Beogradu, Novom Sadu, Skoplju ... Smijeh je kao lijek i svima nam je potrebno malo opuštanja nakon ove cjelokupne situacije oko virusa", naveo je Marinković.

Od svake kupljene ulaznice, 1 KM će ići za potrebe udruženja 'Zajedno za naš grad', odnosno za rad kuhinje koja skrbi o starim, nemoćnim osobama i samcima. "Zahvalio bih se organizatorima i samom Marinkoviću. On je poznat i po humanitarnom radu, jer je već između ostaloga sudjelovao u jednom video uratku gdje je pozvao na pomoć našem udruženju.

Dragan Marinković Maca konferencija za medije

Osim navedenih, zahvalio bih se našoj dijaspori, ali i svima ostalima koji na bilo koji način (novčano ili u vidu doniranja hrane ili drugih stvari potrebnih za rad udruženja) pomažu rad naše kuhinje, odnosno navedenim kategorijama stanovništva", istaknuo je Mehić.

Ulaznice po cijeni od 10 KM se mogu kupiti u caffeu 'Kariola' i caffeu 'Publika', a u srijedu i četvrtak će od 19 do 23 sata biti i ulična prodaja karata za ovaj događaj i to na lokaciji Šetališta u središtu grada i u Fejićevoj ulici.