FOTO/VIDEO  Luksuzne jurilice protutnjale Mostarom

Gran turismo ispred Mepasa 2023
Hercegovina.info

Skupocjene jurilice stigle su ponovno u Mostar u okviru 'Gran turismo showa', a zainteresirani su modele Lamborghinija, McLarena, Aston Martina, Ferrarija mogli vidjeti na platou 'Mepasa'.

"'Gran Turismo' karavana za odredište ponovno je odabrala Mostar i 'Mepas' i svim posjetiteljima omogućila je da uživaju u pogledu koji ostavlja bez daha! Mali i veliki ljubitelji brzine uživali su u limenim zvijerima, odličnoj zabavi, a brojni su se fotografirali pored i unutar super automobila".

Inače, 'Gran turismo Adriatica' je na proputovanju kroz Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, te Crnu Goru u razdoblju od 6. do 14 svibnja. Tijekom osam dana preći će 1500 kilometara, a u ovom karavanu sudjeluje ukupno 55 vozila. Na platou 'Mepasa' bio je izložen tek dio najatraktivnijih vozila.

Karavana je krenula iz Portoroža, a na putu do Mostara boravili su u Opatiji i Trogiru. Nakon Mostara odlaze u Porto Montenegro, a proći će kroz Podgoricu i Budvu, pa sve do Dubrovnika, a nakon toga i u Split.

Od 29. svibnja do 1. lipnja 'Gran turismo' karavana će ići u Nurburgring gdje se očekuje 128 vozila. Potom slijedi turneja 'Gran turismo riviera' koja obuhvaća Forte dei Marmi, Santa Margheritu, Monaco i St. Tropez u razdoblju od 5. do 9. lipnja. Sredinom lipnja su na Sardiniji, a od 6. do 12. srpnja obilaze Poljsku ( Warsawu, Gdansk, Kolobrzeg i Poznan). U rujnu i listopadu će obići još neke zemlje, a o tome možete više vidjeti ovdje.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.