IZMJENJENE I BUS LINIJE Izmjene prometovanja u središtu Mostara, ponovno se očekuju gužve

Španjolski trg radovi
Hercegovina.info

Vozače motornih vozila sutra ponovno očekuje prometni kolaps ulicama Mostara. Naime, najavljeno je zatvaranje polovine kružnog toka u strogom središtu grada zbog izvođenja radova na postavljanju drugog sloja asfalta.

Planirano je potpuno zatvaranje ulice Mostarskog bataljona od 'Korza' do Španjolskog trga (i obratno), te dijela ulice Bulevar narodne revolucije od križanja sa Krpićevom ulicom do Španjolskog trga, odnosno prometovanje će biti onemogućeno od Doma zdravlja prema Španjolskom trgu.

Naime, u sklopu radova 'Rekonstrukcija križanja na Španjolskom trgu' planirana je ugradnja završnog sloja asfalta i potrebna je potpuna obustava prometa.

Radovi se obavljaju u skladu sa Ugovorom koji je potpisan između investitora (Grad Mostar) i izvođača ('HP Investing' d.o.o. Mostar).

Zbog zatvaranja navedenih ulica, najveće gužbe (kao i proteklih dana) očekuju se na Rondou i na raskrižju kod Doma zdravlja. Zbog ovih radova pojedine bus linije će biti preusmjerene alternativnim smjerovima.

Iz 'Mostar busa' su obavijestili putnike kako bus stajalište na Trgu Musala neće biti u funkciji niti za jednu liniju, te se korisnici usluga mole da koriste bus stajališta na platou Željezničke stanice ili pred Gimnazijom na Španjolskom trgu (u smjeru juga).

Vozači motornih vozila se mole za strpljenje tijekom vožnje.