INBOX LUDILO: Svi žele da njihova Hercegovka pobjedi

Daniela Skegro promocija knjige

Tisuće poruka stižu ovih dana u inbox Hercegovaca, gdje se sugerira kojoj bi Hercegovki godine trebali dati glas. Lobira se i u grupama, a i same nominirane iznalaze načine da dospiju u koji medij. Jedan posve nov projekt zaintrigirao je javnost.

O tome koliko je zanimanja govori i da je 101 osoba nominirana za Hercegovku godine. Samo tijekom prva 24 sata 2600 ljudi sa svih krajeva zemaljske kugle glasovalo je za neku od nominiranih.

Projekt je osmislila kolumnistica Daniela Škegro, a kaže nam da ni u snu nije snila da će biti ovakav odziv.

„Ovo je zaista nevjerojatno i iznad svih mojih očekivanja, osobito jer se radi o jednoj novoj manifestaciji“, kaže Škegro.

Prvi krug glasovanja za Hercegovku godine je počeo 27. studenog u ponoć, a završava 5. prosinca. Negdje oko sedmi prosinca biti će poznato koje Hercegovke proći u drugi krug. Tu bi ih trebalo biti dosta manje, od 60-80, što će ovisiti o kategorijama, pojasnila je Škegro.

Naredni krug glasovanja traje od 7. prosinca do 14. prosinca, a 16 prosinca biti će objavljeno tko su finalisti.

Na svečanom proglašenju 18. prosinca saznati će se imena pobjednica po kategorijama i biti će im uručene nagrade i priznanja, objasnili su organizatori.

Inače, za svoju Hercegovku godine možete glasovati putem mail adrese: [email protected]. Za svoju favoritkinju sa iste mail adrese možete glasovati samo jednom.

K. Perić