I narednih dana oblačno uz moguću kišu

Kiša Španjolski trg
Hercegovina.info

U Bosni i Hercegovini tijekom subote je bilo umjerno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom u sjevernim i centralnim područjima. Ponegdje je registrirana i grmljavina. Nešto manje oblačnosti bilo je na jugu i jugoistoku.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, tijekom nedjelje će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme.

Nešto manje oblačnosti uglavnom na jugu zemlje. U jutarnjim satima kiša se očekuje u sjevernim i sjeverozapadnim dijelovima. Tijekom dana, sa kišom i pljuskovima u Bosni. U Hercegovini padaline krajem dana i tijekom večeri.

U centralnim, sjevernim i sjeverozapadnim područjima Bosne očekuju se intenzivnije padaline (od 20 do 40, lokalno do 50 l/m2.). Vjetar slab do umjeren sjeverozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura od 11 do 17, na jugu do 19, a najviša dnevna od 14 do 20, na jugu od 20 do 25 stupnjeva.

U ponedjeljak, oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima u Bosni. U Hercegovine su mogući slabi lokalni pljuskovi. Obilnije padaline se očekuju u centralnoj, istočnoj i sjeverozapadnoj Bosni,od 30 do 60, lokalno do 80 l/m2. U utorak, pretežno oblačno vrijeme. Povremeno kiša ili lokalni pljuskovi su mogući u dijelovima centralne i istočne Bosne.