Hodnja za život od Mostara do Međugorja u subotu 7. studenog

Hodnja za život od Mostara do Međugorja u subotu 7. studenog
...„40 dana za život". Iz organizcijskog odbora ove inicijative svjedoče o milostima koje su svi primili moleći i družeći se pred Kliničkom bolnicom na Bijelom Brijegu. „Naša inicijativa organizira jedinstven događaj - Hodnju za život, koja će se održati u subotu, 7. studenog.

Pozivamo sve molitelje, sve one koji žele pružiti javno svjedočanstvo i hrabri iskaz svoje volje da stanu u obranu života, da nam se pridruže ispred Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u subotu, 7. studenog, u 9 sati, kako bismo u zajedništvu, molitvi i hodnji pješačili do Međugorja gdje ćemo se pridružiti svim ostalim hodočasnicima u večernjem molitvenom programu.

Iako ta hodnja nije lagana, mi sve svoje napore i žrtve želimo sjediniti u vapaj za one koji glasa nemaju i zazvati Božji blagoslov na naš grad i našu Hercegovinu", pozivaju iz organizacijskog odbora „ 40 dana za život" Mostar.

Podsjetimo, to je najveća međunarodna koordinirana pro-life organizacija u povijesti. Omogućuje ljudima da u lokalnim zajednicama ukažu na problem pobačaja i okončaju tu veliku nepravdu kroz tri ključna elementa: molitvu i post, miroljubivo bdijenje i osvješćivanje lokalne zajednice.

Medjugorje-info.com