FOTO  Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio Jelku Miličević

Jelka Miličević , Ljubo Bešlić, Mostar
Sastanku su bili nazočni predstavnici izvođača radova na izgradnji glavnog kanalizacijskog kolektora i pročistača te načelnica Odjela za urbanizam i građenje Marina Deronjić, voditelji projekta za izgradnju kolektora Emir Nuspahić i Tihomor Sesar.

Gradonačelnik Bešlić upoznao ih je od dva velika i za Mostar vrlo značajna projekta, lijevo i desno obalnom kanalizacijskom kolektoru i pročistaču otpadnih voda.

Nakon sastanka u Gradskoj upravi upriličen je i zajednički obilazak gradilišta kolektora na Bulevaru i pročistača lokaciji pored mosta Franje Blaževića.

Ministarica Miličević i ministar Dedić izrazili zadovoljstvo činjenicom da su radovi na izgradnji kolektora praktično završeni, a gradonačelnik Bešlić informirao ih je kako bi do konca godine trebalo biti završeno i potpuno asfaltiranje prometnice na Bulevaru.

Vrijednost izgradnje glavnog kanalizacijskog kolektora i pročistača iznosi više od 23 milijuna KM, a novac je osiguran kroz GEF projekt Svjetske, te uz potporu Švedske razvojna agencija SIDA i Europske komisije.