FOTO  FPMOZ: Uručena zahvalnica Dori Smolčić Jurdana.

Mario Vasilj, FPMOZ, Dora Smolčić Jurdana
...uručio zahvalnicu za stručni doprinos razvoju studija Geografija, smjer Turizam i zaštita okoliša, dekanici Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci prof.dr.sc. Dori Smolčić Jurdana.

Iznimno nam je zadovoljstvo da evo već 10. godina Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci ima sjajnu suradnju s Fakultetom prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru. Nama je drago što su nam se poklopili ciljevi i radit ćemo na jačanju veza između naše dvije institucije, što će kasnije rezultirati i nekim novim znanstvenim projektima, zajedničkim istraživanjima i svim oblicima suradnje. Mi se nadamo da će se suradnja ubuduće ne samo nastaviti, nego da će se i intenzivirati i mi smo tu uvijek kao podrška FPMOZ-u i dekanu Vasilju, kazala je nakon uručenja nagrade prof.dr.sc. Dora Smolčić Jurdana.

Drago nam je što smo u mogućnost i na ovaj način kroz jednu zahvalnicu našoj dragoj dekanici Dori Smolčić Jurdana, koju smo uručili na današnji dan dokazati i pokazati svima onima koji su uključeni u ovaj proces da uistinu cijenimo i instituciju, i dekanicu i njihov odnos prema našem fakultetu, rekao je dekan FPMOZ-a prof.dr.sc. Mario Vasilj.

HERCEGOVINA.info