FOTO  FPMOZ: Potpisan Sporazum o suradnji sa HŠK Zrinjski

Stadion HŠK Zrinjski, FPMOZ, Mario Vasilj, Dragan Perić
... prof. dr. Mario Vasilj je s Draganom Perićem voditeljom OŠ HŠK Zrinjski potpisao ugovor o suradnji.

Student sa fakulteta Ivan Dominiković od srpnja 2017. godine se već educira u OŠ HŠK Zrinjski i stiče praksu kroz stažiranje kako bi imao pravo prijaviti se na trenersku školu za stjecanje UEFA licence pri NS BiH.

Današnjim potpisivanjem ugovora stvoreni su svi preduvjeti za dalju suradnju na obostranu korist FPMOZ i HŠK Zrinjski.

Dragan Perić

Na obostrano zadovoljstvo student sa ovog fakulteta Ivan je došao kod nas u OŠ HŠK Zrinjski da stažira kako bi stekao mogućnost da se prijavi na trenersku školu za stjecanje UEFA licence pri NS BiH. On je već pola godine kod nas i to jedno odlično iskustvo kako za samog studenta, tako i za naše trenere. Sukladno tome na prijedlog mene i dekana Vasilja na obostrano zadovoljstvo potpisali smo ugovor o suradnji i ja se nadam da će ta suradnju u budućnosti donijeti puno rezultata kako fakultetu, tako i nama u OŠ HŠK Zrinjski.

Dekan Mario Vasilj

Mi smo kao fakultet i od dolaska mene na mjesto dekana nastojali biti dio društvene sredine gdje živimo i radimo. Mi želimo da naši studenti znanja koja steknu na fakultetu konkretno mogu primjeniti u praksi, pogotovo ako se to može napraviti za vrijeme trajanja studija, tako da oni kada završe studij budu kompetentni i stručni, te da tako mogu sebi mogu osigurati egzistenciju. Ovim putem zahvaljujem gospodinu Periću i cijeloj Upravi HŠK Zrinjski koja je prepoznala nas kao ozbiljne i korektne suradnike sa kojima žele napraviti dugoročnu suradnju. Naš slijedeći korak jeste projekt kojim ćemo aplicirati prema Federalnom fondu za zaštitu okoliša kojim bismo uredili sportske terene u Kampusu Rodoč koji bi mogli služiti kao pomoćni tereni za školu nogometa, ali i za prvu momčad HŠK Zrinjski. Ono što mi kao fakultet možemo napraviti jeste uređenje svlačionica, tuševa, krova i ostalih popratnih sadržaja za jedan nogometni teren i to treba biti na razini koju jedan klub kao HŠK Zrinjski zaslužuje. Sretan sam zbog potpisivanja ugovora sa HŠK Zrinjski i otvoreni smo za svaku vrstu suradnje na obostrano zadovoljstvo.

Na potpisivanju sporazuma nazočio je i prof.dr.sc. Marin Ćorluka, prodekan za nastavu na FPMOZ.

HERCEGOVINA.info