FOTO/VIDEO  FPMOZ: Dan otvorenih vrata studija fizičke kulture

FPMOZ: Dan otvorenih vrata studija fizičke kulture
...započeti će program obilježavanja "Dan otvorenih vrata" studija fizičke kulture. Sam program usmjeren je na maturante, odnosno učenike završnih razreda srednjih škola. Program je namjenjen i svima koji bi željeli studirati na studiju fizičke kulture ili stručnom studiju kineziologije, odnosno budućim magistrima fizičke kulture i sportskim trenerima.


Svi prisutni dobiti će sve potrebne informacije o studiju fizičke kulture. Biti će u mogućnosti razgovarati sa profesorima i studentima, prošetati učionicama, sportskim dvoranama i bazenom. Također će biti organizirane praktične demonstracije različitih sportova poput: borilačkih sportova, sportske gimnastike, fitnesa i plesa, odbojke, te drugih sportova.

Kroz teorijska predavanja biti će predstavljen plan i program studija kao i sve informacije potrebe za prijemni ispit. Poseban dio programa odnositi će se na predstavljanje studija fizičke kulture od samih studenata studija koji će prenijeti svoja iskustva studiranja i mogućnosti koje ovaj studij pruža.

U ovom djelu prisutnima će se obratiti i dva vrhunska sportaša koji su studenti upravo našeg stručnog studija kineziologije u Mostaru:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Nikiša Kaleb, višegodišnji reprezentativac Hrvatske rukometne reprezentacije i osvajač zlatne Olimpijske medalje .

2. Mate Bilić, proslavljeni nogometaš, bivši igrač Hrvatske reprezentacije, Hajduka, Sportinga..


Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete i iz prve ruke dobiju sve potrebne informacije

Ponovimo još jednom: "Dan otvorenih vrata" studija fizičke kulture, petak 11.03.2016. s početkom u 11:00h, FPMOZ kampus "Rodoč".