FOTO/VIDEO  FPMOZ: Dan otvorenih vrata studija fizičke kulture - 07.03.2016

FPMOZ, dan otvorenih vrata
...započeti će program obilježavanja "Dan otvorenih vrata" studija fizičke kulture. Sam program usmjeren je na maturante, odnosno učenike završnih razreda srednjih škola. Program je namjenjen i svima koji bi željeli studirati na studiju fizičke kulture ili stručnom studiju kineziologije, odnosno budućim magistrima fizičke kulture i sportskim trenerima.


Svi prisutni dobiti će sve potrebne informacije o studiju fizičke kulture. Biti će u mogućnosti razgovarati sa profesorima i studentima, prošetati učionicama, sportskim dvoranama i bazenom. Također će biti organizirane praktične demonstracije različitih sportova poput: borilačkih sportova, sportske gimnastike, fitnesa i plesa, odbojke, te drugih sportova.

Kroz teorijska predavanja biti će predstavljen plan i program studija kao i sve informacije potrebe za prijemni ispit. Poseban dio programa odnositi će se na predstavljanje studija fizičke kulture od samih studenata studija koji će prenijeti svoja iskustva studiranja i mogućnosti koje ovaj studij pruža.

U ovom djelu prisutnima će se obratiti i dva vrhunska sportaša koji su studenti upravo našeg stručnog studija kineziologije u Mostaru:

1. Nikiša Kaleb, višegodišnji reprezentativac Hrvatske rukometne reprezentacije i osvajač zlatne Olimpijske medalje .

2. Mate Bilić, proslavljeni nogometaš, bivši igrač Hrvatske reprezentacije, Hajduka, Sportinga..


Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete i iz prve ruke dobiju sve potrebne informacije

Ponovimo još jednom: "Dan otvorenih vrata" studija fizičke kulture, petak 11.03.2016. s početkom u 11:00h, FPMOZ kampus "Rodoč".