FOTO  Dvije izvedbe nove predstave HNK Mostar 'Vanja i Sonja i Maša i još jedan' na Maloj sceni HNK Mostar

hnk predstava

„Vanja i Sonja i Maša i još jedan" djelo je američkog autora Christophera Duranga. dramatičara poznatog po svojim skandaloznim i često apsurdnim komedijama. Tekst je nagrađen nagradom Tony za najbolji kazališni komad 2013. godine.

Brat Vanja i sestra Sonja uživaju u svom nezanimljivom ali stabilnom životu. Sve se uzburkava kad se njihova sestra Maša, filmska zvijezda izblijedjele slave, vraća u njihov mirni seoski dom. Dolazi sa naočitim i znatno mlađim muškarcem po imenu Špicko, njenim novim ljubavnikom. Komedija je to u kojoj se američki autor osvrće na klasično djelo Čehova „Tri sestre" i pokušava odgovoriti na pitanje: da li je moguće dostojanstveno stariti u vrijeme selfi-a i Twittera?

U predstavi igraju: Velimir Pšeničnik Njirić, Sanda Krgo Soldo, Jelena Kordić Kuret, Ivan Skoko, Nikolina Marić i Tina Laco.

Ulaznice za obje izvedbe se mogu kupiti po cijeni od 10 KM, za studente, umirovljenike i učenike 5 KM, na blagajni kazališta svakim radnim danom od 10 do 15 sati ili rezervirati:
- telefonom 063 317 348
- putem Facebook stranica Hrvatsko narodno kazlište u Mostaru i Hnk Mostar
- e-mailom: [email protected]