DESET GODINA ŠANTIĆEVOG FESTIVALA DJECE PJESNIKA Izložba fotoreportera portala Hercegovina.info Samira Šehovića

Šantićev festival djece pjesnika 2022
Hercegovina.info

U sklopu  10. Šantićevog festivala djece pjesnika u galeriji spomen kuće Svetozara Ćorovića u Mostaru, u petak 26.5.2023. sa početkom u 19:00 sati otvorena će biti izložba "Deset godina Festivala", autora Samira Šehovića fotoreportera portala Hercegovina.info.

Autor će se predstaviti fotografijama nastalim na prethodnih devet festivala. Važno je naglasiti da je Festival kontinuirano radio i da ovakva izložba predstavlja bitan dio dokumentacije o radu, rastu i djelovanju ove, za mlade pjesnike i grad Mostar vrlo važne manifestacije. 

Odmah nakon izložbe, u 19:30, mostarska publika će imati priliku uživati u večeri poezije koje su pripremile mlada mostarska pjesnikinja Ivana Kosorčić iz Mostara i pjesnikinja Elena Majstorović iz Beograda, koje su i same bile sudionice Festivala.

Grand prix nagrada dodijelit će se na finalnoj večeri festivala koja će biti održana u subotu u bašti instituta 'Yunus Emre' u blizini Starog mosta.

SPKD 'Prosvjeta' se, kao i svake godine, potrudila zadovoljiti najzahtjevnije poetske sladokusce i napraviti program prilagođen i velikim i malim pjesnicima. 

Šantićev festival djece pjesnika 2022

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.