Dan žena u HNK Mostar uz predstavu Sve o ženama

Sve o ženama

...predstave „Sve o ženama" autora Mire Gavrana u srijedu 08.03.2017. u 19 sati. U predstavi tri glumice HNK Mostar: Jelena Kordić Kuret, Nikolina Marić i Angela Bulum igraju ukupno 15 ženskih likova.

Tekst Mire Gavrana je neobične strukture i u njemu se prepliće pet različitih priča. Jedna priča govori o dvjema sestrama koje su voljele istog čovjeka. Druga priča govori o tajnicama koje rade u istoj firmi. Treća priča govori o dvjema prijateljicama, čiji odnos zapada u krizu pojavom treće prijateljice.

Drama je prvi put premijerno izvedena 2000.godine u Zagrebu. Nakon toga imala je više od 30 premijera širom svijeta i prevedena je na 14 svjetskih jezika.
Ulaznice za predstavu „Sve o ženama" po cijeni od 10 KM, za studente, umirovljenike i učenike 5 KM, mogu se kupiti na blagajni kazališta svakim radnim danom od 10 do 15 sati ili rezervirati :
- telefonom 063 317 348
- putem Facebook stranica Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru i HNK za studente, studenti za HNK
- e-mailom: [email protected]
Studenti Sveučilišta u Mostaru i za ovu predstavu s redovitog repertoara HNK Mostar mogu iskoristiti vaučere koji ih čekaju u prostorijama Studentskog zbora ili na blagajni HNK Mostar.