FOTO  DAN DRŽAVNOSTI BIH NA MOSTARSKI NAČIN Djeca izmamila osmijehe, sjetu i gromoglasne aplauze

Dan državnosti BiH 2021 priredba
Hercegovina.info

Dramskim glazbeno-plesnim performansom 'Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina' osnovne i srednje škole Grada Mostara obilježile su u srijedu navečer Dan državnosti BiH.

Svečanost je održana u Narodnom pozorištu, a u njoj su sudjelovale 22 osnovne i srednje škole Mostara, Centar 'Los Rosales' i Glazbena škola I. i II. stupnja.

"Svi večeras sudjeluju u jednoj prekrasnoj pozitivnoj priči i jako je lijepo vidjeti toliko mladosti, toliko kreativnosti koje posvećuju svojoj domovini, Bosni i Hercegovini. Djeca će pokazati tu svoju ljubav, svoja visoka umijeća kroz stihove, ples i glazbu i mislim da će poslati jednu ovako lijepu priču o Mostaru i BiH, zajedništvu, pozitivizmu i unaprjeđenju našeg života i suživota", kazala je uoči svečanosti direktorica Četvrte osnovne škole Mostar Seada Kuštrić, javlja Fena.

Mladi violinist Antonio Šarić, koji je jedan od sudionika programa, izrazio je nadu kako će se njegova numera na violini svidjeti mnogobrojnoj publici, što se kasnije tako i ispostavilo, te je nagrađen velikim aplauzom uz ovacije.

"Večeras ću svirati treći stavak Vivaldijevog ljeta. Pripremam to otprilike od početka ljeta, trudio sam se i nadam se da će vam se svidjeti", poručio je.