FOTO  Damir Kljajo Ćalta: Za Zrinjski bi prodao i obitelj ako treba

Kandidat za predsjednika Zrinjskog, najpoželjniji neželja Mostara i istinska legenda grada na Neretvi ili Damir Kljajo Ćalta.

Sa Ćaltom smo porazgovarali o aktualnim temama i evo što je rekao za naš portal HERCEGOVINA.info.

Kako ste zadovoljni igrom HŠK Zrinjski?

Prije svega pozdrav svima, vašem portalu i navijačima Zrinjskoga ma gdje god bili. Jako sam zadovoljan, mada i sada žalim za bodovima protiv Rudara i Viteza, ali i sada vjerujem da će moj Zrinjski biti prvak.

Koliko može današnji Zrinjski u odnosu na onaj lani?

Ovaj Zrinjski može puno jako puno i kad vidim kakvu energiju imaju gospoda Šulenta i Martinović daje mi snagu da još više budem uz Zrinjski.

Redoviti ste navijač na utakmicama HŽRK Zrinjski, kakvo je stanju u ovom klubu pred početak sezone?

Iskreno stanje je isti i  mislim da je je vrijeme da svi ustanemo i spasimo ovaj klub. Podržavan ujedinje, ali ne i zaboravljanje ljudi koji su iznjeli titulu na svojim plećima.

Mogu li Plemkinje u novom sastavu ponoviti prošlogodišnji uspjeh?

Ja vjerujem u njih i uvijek ću vjerovati. Ima tu sjajnih mladih igračica kao što su Rozić, Gudelj, Tambić, Gagro, Petrović, Azinović, Vuković i Čutura, koje uz ove iskusnije Mlakić, Marić, Kekić, Kolobara, Ristić, Knezović, Vrančić i Puljić Vlahić mogu ponoviti uspjeh i IDEMO NA TITULU.

U jednom momentu ste lani oglasili da prodajete automobil kako bi Plemkinje mogle otići na gostovanje, otkuda tolika ljubav prema klubu?

Ja te cure volim kao svoje najrođenije i za njih bi prodao i obitelj ako treba. To je neraskidiva ljubav koju ne može niko pokvariti.

Poznato je da ste i prijatelj sa Igorom Štimcom, pa kako vidite Vatrene na kraju kvalifikacija?

Igor je jedan veliki humani čovjek, ali nisam zadovoljan igrom, ali opet vjerujem u njega ima muda i mora nas odvesti u Brasil.

Puk Mostara zanima da li će biti nekoh događanja u Ćaltazemskoj u narednom periodu?

Hoće ljeto je za nas bilo odmor u pravom smislu, a zima je naše doba kad se mi budimo i kad sjevaju ideje, pa će biti događanja u našem naselju.

U zadnjem interviju smo pričali o ženidbi, pa kakvo je stanje na tom planu?

Portal HERCEGOVINA.info će imati prve informacije i prvi ćete doznati sve, ali neka me još malo slobodnim da širim liskaluk.

Poruka našim čitateljima?

Volite ljude, volite Mostar, volite Zrinjski i uživajte u malim stvarima jer one čine ljude sretnim. Opraštajte volite jer život je jedan, popravnoga u njemu nema puno vas volim i cjenim vaš Ćalta.

HERCEGOVINA.info