FOTO  Damir Kljajo Ćalta: Uskoro planiram uploviti u mirnu luku

Kandidat za predsjednika Zrinjskog i najpoželjniji neženja grada Mostara je za naš portal HERCEGOVINA.info otkrio kakvi su mu planovi za budućnost.

Što ovih dana radi Damir Kljajo Ćalta?

Prije svega pozdrav svima, svim ljudima ovoga grada mojim članovima grupe i svim Zrinjevcima.Ovih dana odmaram sa svojim prijateljima uz Neretvu igramo karte, pratimo stanje u svetinji i čekamo nove izazove.

Imaš li u planu neku humanitarnu akciju uskoro?

U planu imam mnoge akcije, a uskoro planiramo posjetiti legendarnoga Acu Biciklistu u domu staraca uručiti mu medalju i zahvalu za sve što je učinio za ovaj grad.

Kakvo je stanje u nogometnom i rukometnom klubu Zrinjski čiji si veliki navijač?

U nogometnom klubu je stanje odlično i mislim da se sprema nešto veliko, te da ćemo uzeti naslov prvaka. U rukometu se sprema još nešto većdetalje, e ne bih da otkrivam ali za koji tjedan znat će se sve. Bit će puno, puno bolje nego lani i cilj je dupla kruna.

Svjedoci smo i da si odao počast herojima obrane Mostara?

Odati počast herojima ovoga grada za mene je nešto veliko i taj osjećaj otići na Merdžan glavu i poklonit se herojima to je samo mali dio što mogu učiniti za te divne ljude.

Tvoji obažavatelji željno očekuju i neke zabavne sadržaje, pa kada će dočekati neki?

Sad ide Batak party u mog velikoga prijatelja i čovjeka Bate Puljića. Pozivam sve da budu dio te velike fešte jer Bata i ovi ljudi zaslužuju veliko poštovanje, a meni je čast imati takvoga prijatelja.

Poznato je da si i najpoželjniji neženja u gradu, pa ima li što novo po tom planu?

I na tom planu se radi. Godine idu polako me uzimaju i vrijeme da uđem u mirnu luku i ovo sve ostavim mladim ljudima za koje uvijek imam samo riječi hvale.

7. Evo neka poruka za kraj od našeg kandidata za predsjednika?

Moja poruka je svima da opet ovo ljeto kao i sve ove godine damo potporu svim kolektivima u gradu Mostaru koji nose ime Zrinjski, te da se svi volimo i širimo ljubav. Na kraju ovoga razgovara moram se sjetiti moga velikoga prijatelja Damca Miličevića. 04.07. je godina dana od kada nije sa nama i puno fali. Hvala mu za sve što je uradio za mene moju grupu i naš Zrinjski.

Pozdrav svima i voli vas i stoji uvijek u životu vaš Ćalta