Čestitka gradonačelnika Mostara za početak nove školske godine

ljubo bešlić
Svima Vama, učiteljicama i učiteljima, profesoricama i profesorima, ravnateljicama i ravnateljima i svim djelatnicima u školama, želim sretan početak nove školske godine

Današnji dan sigurno je jedan od najsretnijih dana za one koji polaze u prvi razred, ali i njihove roditelje. To je dan koji nikada neće zaboraviti. Susret će te se s novim prijateljima, učiteljicama i učiteljima, iskustvima i obavezama.

Čestitam i Vašim roditeljima čija je uloga u odgoju nezamjenjiva i temelj zdravog odrastanja. Njihova potpora, dobri savjeti i primjer, a ponajviše ljubav koju će te ponijeti iz obitelji, najvrjednije je što Vam mogu pružiti u savladavanju Vaših školskih i životnih izazova.

Pozivam sve vozače na oprez kako bi i sami doprinijeli sigurnosti prometa u našem gradu, a time našoj djeci omogućili siguran put od kuće do škole i povratak u svoje domove.

Na kraju želim poručiti kako će kao i svake godine do sada, Grad učiniti sve, naravno u okviru svojih mogućnosti i nadležnosti, da svi zajedno stvorimo što kvalitetne uvjete za Vaše obrazovanje.

Ljubo Bešlić
Gradonačelnik Mostara