Božićni "To Go" koncert Hrvatske glazbe Mostar

Božićni koncert
PR

I ove godine Hrvatska glazba Mostar organizira svoj tradicionalni božićni koncert. Naravno, zbog ograničenja koja su na snazi, nisu u mogućnosti organizirati koncert kao dosadašnjih godina, ali svakako žele na svoj način prenijeti dio božićnoga duha i radosti svim ljudima dobre volje.

„Dugo smo razmišljali i razgovarali o temi božićnoga koncerta, čak smo se pitali bismo li ga uopće i organizirali. Iskreno, nezgodno je i nezahvalno bilo što raditi u ovo vrijeme, ali mislimo da je ova forma koncerta nešto što dosad nismo izvodili, a što će biti u skladu s postojećim mjerama. Naime, u subotu, 19. 12. 2020. u 12:00 ispred Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača održat ćemo prvi božićni koncert na otvorenome. Iskreno se nadamo da će vrijeme ostati vedro, prohladno, ali vedro“, izjavio je Darko Šunjić, tajnik Hrvatske glazbe Mostar.

Dirigent je maestro Damir Bunoza, a solisti su Pavo Sušac, Ivan Sušac i Hrvoje Sušac. Koncert su podržali: Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača, Federalno ministarstvo kulture i športa i Grad Mostar.