Bešlić primio je proslavljenog igrača Hajduka Ivana Gudelja

Gudelj i Artuković upoznali si gradonačelnika Bešlića s promocijom knjige „Ivan Gudelj - Hajdučka priča" - autora sportskog novinara i publiciste Blaža Duplančića, koju žele idućeg mjeseca organizirati i u Mostaru.

Gradonačelnik je zahvalio na posjetu te želji i mogućnošću da se mostarska publika, posebice ona sportska, koja se sjeća njegovih utakmica u Hajduku, upozna s knjigom koja ima puno detalja iz prekinute ali bogate sportske karijere i privatnog života Ivana Gudelja.

Naglasio je kako će gradska Služba za kulturu podržati promociju, a na sastanku je dogovoreno da se promocija knjige održi 16. lipnja u Galeriji kraljice Katarine Kosača u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače s početkom u 20 sati.

Gudelj je zahvalio na prijemu i činjenici da će Grad Mostar podržati promociju njegove biografske knjige u Mostaru, gradu u koji je dolazio kao igrač Hajduka i gdje i danas ima prijatelja kao i onih koji se sjećaju njegovih nogometnih nastupa koje je imao prije nego što je zbog teške bolesti na vrhuncu karijere morao napustiti nogomet.

Nakon bolesti Gudelj je uspješno završio fakultet i danas radi kao izbornik kadetske reprezentacije Hrvatske.

Inače, knjiga "Ivan Gudelj - Hajdučka priča" nedavno je dobila i nagradu za izdavaštvo Hrvatskog zbora sportskih novinara.