ANTONIJA ČERKEZ RAME UZ RAME S JOKSIMOVIĆEM "Novogodišnja noć izgledat će svjetski, nadam se savjetima starijeg kolege"

Antonija Čerkez
Instagram

Skoro sve je spremno za najspektakularniji doček Nove godine u Mostaru, a nedavno se saznalo da će sa glavnom zvijezdom noći, Željkom Joksimovićem, glamuroznu scenu podijeliti i mlada hercegovačka pjevačica Antonija Čerkez, koja se do sada istaknula na domaćoj sceni po svom istančanom glasu i sjajnoj energiji.

Kao što smo ranije pisali, da će se Mostar naći u centru pažnje za doček 2024. godine pokazali su i podaci da je još prije mjesec dana rezervirano više od 80 posto smještajnih kapaciteta za najluđu noć u godini, a očekuje se i da će najavljeni koncert Željka Joksimovića privući više od 20.000 posjetitelja u Mostar, što će premašiti rekorde od prethodnih godina. Ova večer će zasigurno označiti i svojevrsnu prekretnicu i u Antonijinoj karijeri, a baš o cjelokupnom doživljaju, planovima za najluđu noć, repertoaru i prilikama, Antonija je odlučila govoriti za portal Hercegovina.info. Jedno je sigurno, Mostar će 31. prosinca dobiti samo najbolje.

Antonija Čerkez

„Sasvim slučajno sam pjevala na jednoj zabavi gdje su bili mostarski političari, koji su odavno izrazili želju da dođem u Mostar i svojim glasom uveličam jedan tako važan događaj kao što je doček Nove godine. O tome se govorilo još tijekom ljeta, a pomislili smo da je Nova godina idealna prilika za to, jer bismo tim spojili i unijeli hercegovački duh u glazbu koju donosi veliki Željko Joksimović. Mislim da u Mostaru dugo nije gostovala tako velika zvijezda i ime, i drago mi je jer sam dobila čast da na toj sceni pokažem i ja svoj talent“, započela je Antonija za Hercegovina.info.

Kako kaže, mladi pjevači nemaju tako često ovakve sjajne prilike i za nju ovo predstavlja jedno od ostvarenja snova, a za tu noć spremila je samo najbolje.

Antonija Čerkez

„Planirano je da nastupim prije Joksimovića, a moj glazbeni program bi trebao trajati oko sat i pol vremena. Moj repertoar je, kao što je već poznato, vrlo raznolik i u njemu se uvijek nađe za svakoga po nešto. Pjevat će se, zasigurno, pop glazba, bit će tu i starog folka, hitovi koje sam izvodila na natjecanju u ’Zvezdama Granda’, zabavne hrvatske pjesme, neizostavne i svima omiljene hercegovačke pjesme. Kada je bila u pitanju priprema programa, nekako mislim da sam već dovoljno dugo u ovom poslu, pa mi to i nije uzelo previše vremena, koliko je recimo proces treženja ekipe koja će ispratiti moj glas melodijom. Ipak, mislim da smo napravili dobar posao i okupili smo sjajan bend u kojem će se nalaziti glazbenici iz cijele Bosne i Hercegovine. Mislim da će sve to izgledati, kao krajnji proizvod, svjetski“, objasnila je Čerkez.

Nada se da će tijekom te večeri imati priliku nasamo porazgovarati i sa zvijezdom novogodišnje noći,  Željkom Joksimovićem, te ga možda i upitati za neki savjet za karijeru.

Antonija Čerkez

„Kad god mi se ukaže prilika volim porazgovarati sa starijim kolegama iz branše, pa evo, nedavno sam baš imala priliku razgovarati sa Halidom Bešlićem i toliko me oduševila njegova prizemnost i iskren savjet koji sam dobila, da ću to sigurno pamtiti do kraja života, a nadam se istom i od Joksimovića“, istaknula je Čerkez.

Ova prilika joj svakako znači neopisivo mnogo, ali ne može da sakrije žal i što njen rodni Široki Brijeg nije organizirao neku ovako veću zabavu na otvorenom. Ipak, nada se najboljem u narednim godinama.

Publici tu večer obećavam puno dobrih pjesama, hitova, zabave, pozitivne energije i veselja i to je jedino što mogu dobiti od mene, a na kraju, nadam se da će se bar pola od toga i meni vratiti. Priželjkujem samo najbolje“, rekla je Čerkez za naš portal.

Antonija Čerkez

Kada je riječ o broju publike, do sada je imala priliku nastupati u Zenici pred čak 16.000 ljudi, a za novogodišnju noć u Mostaru organizatori očekuju preko 20.000 ljudi.

Ovaj nastup bi naposljetku svakako predstavljao moj najveći nastup do sada i nadam se nastavku u tom tonu“, zaključila je Antonija.

Antonija će za najluđu noć u godini zasijati u odjevnim kombinacijama ’Wedding Studio Sarajevo’, a zadivljujuće haljine izgledat će čarobno ispod reflektora velike scene.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.