1500 KM Na biciklima obišli čitavu granicu BiH sa susjedima i uspješno se vratili u Mostar

Rolla biciklisti

'Rolla', zajedno s Brdsko biciklističkim klubom 'Triton' Fojnica, Biciklističkim klubom 'Mostar' i Biciklističkim klubom 'Neretva' Mostar, s ponosom objavljuje uspješan završetak projekta 'Rolla Made in BiH'.

U 12 dana, Alma Galešić Okić, Dario Mihalj, Namik Mešak, Haris Hasić i Adnan Hrgić prešli su i više nego što je planirano, više od 1 500 km kroz BiH, promovirajući važnost zdravlja i tjelesne aktivnosti te istaknuli potencijale Bosne i Hercegovine.

Podsjećamo, projekt 'Rolla Made in BiH' započeo je 2. svibnja i predstavljao je nevjerojatnu avanturu za svih pet biciklista. Biciklistička ekipa nije bila sama na ovom izazovnom putovanju. Ekipa je koristila Rolla Active aplikaciju kako bi pratila svoje fizičke aktivnosti tijekom cijele rute, a preko Rolla platforme omogućeno je i svakodnevno praćenje kako bi svi mogli biti dio ove velike priče.

Alma Galešić Okić, voditeljica poslovnih procesa 'Rolle' i glavni tvorac ove fantastične avanture, izrazila je svoju zahvalnost svim kolegama koji su sudjelovali u realizaciji ovog projekta, te svima koji su dali podršku na bilo koji način. Također, zahvalila se i Brdsko biciklističkom klubu 'Triton' Fojnica, Biciklističkom klubu 'Mostar' i Biciklističkom klubu 'Neretva' Mostar koji su bili partneri u ovom projektu.

"Ovaj projekt je bio nevjerojatno iskustvo za nas, a bilo je i veliko zadovoljstvo vidjeti toliko ljudi koji su nas pratili i podržavali tijekom cijele avanture. Nadamo se da smo uspjeli inspirirati ljude da se aktiviraju i bave zdravim načinom života", rekla je Alma.