VIDEO  Milica Todorović napravila feštu na Blidinju, a publiku je na noge podigao i Mostarac

Blidinje Zima Fest
Hercegovina.info

Nekoliko tisuća posjetitelja Novu 2024. godinu odlučilo je dočekati na Blidinju. Mjesecima prije samog dočeka popunili su se svi smještajni kapaciteti na ovom omiljenom hercegovačkom skijalištu, pa je prava sreća bila pronaći smještaj najluđe noći u godini.

Iako smo zakoračili u siječanj, prave zime još uvijek nema. Tako su i svi ljubitelji snijega i zimskih sportova ostali bez pravog gušta.

No, zabave nije nedostajalo. Tako je sve posjetitelje na 'Blidinje Zima Festu' u novu godinu uveo odlični mostarski 'Deja Vu Band'.

Sinoć su se pak za odličnu zabavu pobrinuli jedna od najpoznatijih regionalnih pjevačica Milica Todorović.

Blidinje Zima Fest

Iako je Milica Todorović poznata kao odlična, vedra i vesela osoba i pjevačica koja uvijek na svojim koncertima napravi odličnu atmosferu, atmosfera je sinoć došla do usijanja kada je na binu stao mladi Mostarac kojeg obožavaju pripadnice nježnijeg spola.

Blidinje Zima Fest

Naravno radi se o Adiju Šoši koji iz dana u dan postaje sve veća glazbena zvijezda u regiji, te su njegovi koncerti itekako posjećeni.

Posebno je publiku oduševio njegov veliki hit 'Najljepši cvijet'.

Nastupima ovih dvoje odličnih mladih glazbenika završen je 'Najbolji zimski party' kako na Blidinju vole reći za 'Blidinje zima fest'.