Vidjelica Vicka čuva ispisan Gospin životopis - 11.02.2013

Vicka je životopis bilježila od 07. siječnja 1983. do 10. travnja 1985.godine. Već u ranim 1980-im, međugorski vidioci su tvrdili kako je Gospa podjelila detalje svoga ovozemaljskog života sa svakim od njih, pripovjedajući svakom od vidjelaca poneku pojedinost iz života.

No, vidjelici Vicki Gospa je priču o svom životu pripovjedala u detalje što je Vicka i bilježila. Gospa je rekla Vicki da sve dobro pamti i zapisuje jer će doći vrijeme kada će joj biti dopušteno podijeliti životopis sa cijelim Svijetom. Vicka ima tri ispisane bilježnice.

O ovome i drugim detaljima međugorskih Ukazanja govori se u novoj knjizi o Međugorju poznatog autora Wayne Weible-a "Međugorje, Zadnja ukazanja".

U knjizi se spominje i to da je izabran svećenik koji će vidjeti životopis prije publikacije. "Kada dođe vrijeme za nas da vidimo i razumijemo, mi ćemo to i biti u mogućnosti učiniti"- kazala je Vicka.

Obje stvari- izbor svećenika kao i postojanje "kodiranog" spisa je isto kao što i vidjelica MIrjana ima za 10 tajni koje joj je Gospa objavila. Vidjelica Mirjana je već davno rekla da je za objavu tajni izabrala fra Petra Ljubičića, koji će moći pročitati tajne na pergamentu 3 dana prije nego se objave. Za sad ih s pergamenta može pročitati samo Mirjana.

medjugorje-info.com