Vidjelica Mirjana: Gospa je bila vrlo odlučna dok mi je davala poruku

...Mirjana Dragićević-Soldo svjedočila da vidi Gospu Kraljicu mira. Gospa se ukazala vidjelici Mirjani u 8.45 sati i trajalo je do 8.50 sati, odnosno pet minuta...Plavi križ je mjesto gdje se vidjelici Mirjani Dragićević-Soldo Gospa ukazuje svakog drugog u mjesecu. Prostor oko ovog mjesta bio je ispunjen sat prije dolaska vidjelice, a za to vrijeme hodočasnici su pjevali Gospine pjesme i molili krunicu.

Kad je molitva utihnula

Vidjelica Mirjana je u pratnji supruga Marka stigla desetak minuta prije ukazanja. Pjevala je i molila zajedno s hodočasnicima. A onda oko 8.45 sati molitva je utihnula. U tom trenutku Mirjana je lice i ruke uputila prema Gospi. U potpunoj tišini lice vidjelice bilo je ozareno. Na licima nekih hodočasnika zamjetne su bile tek suze. Gledali su Mirjanu tijekom razgovora s Gospom. Njezin šapat nije nitko mogao čuti...
Nakon ukazanja pjesma je nastavljena, Mirjana je vodičima izdiktirala tekst poruke koju su oni pročitali na hrvatskom, talijanskom i engleskom jeziku.
 - Gospa je bila jako odlučna dok mi je davala poruku, kazala je Mirjana nakon ukazanja.

Poruka hodočasnicima

Gospa Kraljica vidjelici Mirjani dala je poruku za 2. rujna 2013. Vidjelica ju je prenijela nazočnim vodičima.Poruka glasi: "Draga djeco, sve vas volim. Svi vi, sva moja djeca, svi ste vi u mome srcu. Svi vi imate moju majčinsku ljubav i sve vas želim povesti k upoznavanju Božje radosti. Zato vas zovem. Trebam ponizne apostole koji će otvorenog srca prihvatiti riječ Božju i pomoći drugima da uz Božju riječ shvate smisao svog života. Da biste to mogli, djeco moja, morate kroz molitvu i post naučiti srcem slušati i naučiti pokoravati se. Morate naučiti odbijati od sebe sve što vas udaljava od Božje riječi i čeznuti samo za onim sto vam je približava. Ne bojte se. Ja sam tu. Niste sami. Molim Duha Svetoga da vas obnovi i osnaži. Molim Duha Svetoga da dok pomažete drugima ozdravljate i vi sami. Molim Ga da po njemu budete Božja djeca i moji apostoli. - S velikom zabrinutošću Gospa je rekla: - Radi Isusa, radi moga Sina, volite one koje je On pozvao i čeznite za blagoslovom samo onih ruku koje je On posvetio. Ne dopustite zlu da zavlada. Iznova ponavljam samo uz vaše pastire moje srce će pobijediti. Ne dozvolite zlu da vas odvoji od vaših pastira. Hvala vam, stoji na kraju Gospine poruke vidjelici Mirjani.Vidjelica je na kraju kazala kako je Gospa blagoslovila sve nazočne.

Marijan Sivrić / Večernji List