U utorak premijera predstave "Quo vadis fili?" u Majčinom selu

Tekst za predstavu je napisao fra Marinko Šakota, dramaturgiju je uradio Dragan Komadina, glazbu maestro Damir Bunoza, a režiser je Rober Pehar.

Evo što je za naš portal povodom premijere predstave rekao njen režiser Robert Pehar: Ja mislim da imamo jednu uistinu lijepu i dirljivu priču o Međugorju ili zapravo priču o darovima koje Međugorje nudi, a to je prije svega obraćenje i vraćanje na nekakav put svih izgubljenih kojih je najviše među mladima. Ja bih ovdje želio posebno istaknuti nešto što nisam očekivao. Kada sam prije nekih dva i pol mjeseca prihvatio da radim ovaj projekat nisam očekivao da ću naići na, mogu to slobodno i otvoreno reći s obzirom na posao kojim se bavim već dugi niz godina na tako jake talente. Talente u svakom smislu, glumačkom, pjevačkom, sportskom, ali prije svega u nekom ljudskom karakteru koji je duboko usađen u njih. Uistinu sam izuzetno sretan zbog toga, a ovom prigodom moram posebno izdvojiti sve ono što ćete moći vidjeti, a što je u svojo kreaciji napravio mladi Ante Bralo. Većina glumaca su štićenici Majčinog sela i upravo zahvaljujući njima uspjeli smo napraviti pravi teatar i profesionalno odraditi posao i to upravo zahvaljujući talentu i odgovornosti te djece sa kojom sam radio.

Premijera predstave je kako smo već istakli u utorak 28. svibnja s početkom u 20. sati i 30. minuta u dvorani Sveti Josip u Majčinom selu, a prva repriza je već u srijedu 29. svibnja u isto vrijeme i na istom mjestu. Broj mjesta je ograničen i ulaznice se mogu podići u Župnom uredu Međugorje. Ono što je izvjesno jeste da će se ta predstava u skorije vrijeme ponovo igrati i reprizirati.

Ovom prigodom pozivamo sve naše čitatelje da dođu u Međugorje pogledati ovu multi medijalnu predstavu Quo vadis fili? ili u prijevodu Kamo ćeš sine?.

HERCEGOVINA.info