Pogledajte program kako će Hercegovina dočekti Marina Čilića

Marin Čilić, US Open, Kei Nishikori, Međugorje, Marin Čilić, US Open, Marin Čilić, Međugorje, Hercegovina, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, Moto klub Brotnjo, Marin Čilić, Goran Ivanišević, tenis, US Open, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, Hrvatska zemlja

... župnikom fra Marinkom Šakotom. Od 17 sati Marin će se pridružiti župnoj zajednici u slavljenju večernjeg molitvenog programa koje započinje molitvom krunice, a od 18 sati se nastavlja večernjom svetom misom, piše portal medjugorje-info.com.

Nakon mise slijedi molitva 7 očenaša i kratki program za Marina od strane svećenika i župnoga zbora Kraljice Mira. U 20 sati kreće se ka SRC Čorkov Dolac gdje će biti velika proslava u čast našega Grand Slam pobjednika.

Za veliku feštu i zabavu, u glazbenom dijelu programa, pobrinut će se: Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Jole, Tiho Orlić ali i drugi gosti iznenađenja.

Za sve posjetitelje bit će pripremljena i vrhunska jela: bogati roštilj, tradicionalni hercegovački janjci, ali i vol. Dođimo u što većem broju, pozdravimo našega Marina koji nam je donio toliko radosti sreće i ponosa, a kroz večernji molitveni program zahvalimo Gospi Kraljici Mira na svim milostima i dobročinstvima kojima nas neprestano obasipa.

Program dočeka Marina Čilića u Međugorju:

16:30 Dolazak Marina pred župnu crkvu sv. Jakova
17:00 Zajednički odlazak na molitvu krunice
18:00 Sveta misa
19:00 Molitva 7 očenaša i prigodni program za Marina
20:00 Velika fešta na SRC Ćorkov dolac - Nastupaju: Thompson, Mate Bulić, Jole, Tiho Orlić i gosti iznenađenja