Još jedan fenomen: Talijanka snimila Gospin lik ispred crkve u Međugorju

Na jednoj snimci, iza lijevih vrata crkve, vidi se silueta Gospe kako s plaštem i velom oko glave lebdi iznad hodočasnika.

Fotografija je nastala ovoga kolovoza u večernjim satima za vrijeme hodočašća mladih. Oduševljeno je odmah nazvala prijatelje u Međugorju i ispričala im što je snimila. Sliku im je poslala e-mailom.-piše Večernji list.

Ova slika pojavljuje se upravo kada se stišala priča o križu koji se na očigled mnogih hodočasnika pojavio na nebu za Veliku Gospu (15. kolovoza ove godine).

Njega su snimili brojni znatiželjnici. Dakako, mnogi će u ovim slikama i pojavama potražiti racionalna objašnjenja. Možda je u pitanju igra svjetlosti ili pak tehnička varka. No, za mnoge hodočasnike ovo je još jedna "poruka s neba". Osobito zato što ovakve pojave u Međugorju nisu rijetkost.

Jednako kao i ove dvije snimke koje su nastale prije nekoliko dana, tako su i mnoge druge tijekom 31 godine od ukazanja Gospe šokirale javnost. Nastajale su posvuda u Međugorju: pred crkvom, na Križevcu, u kućama vidjelica...

Uz snimke, i druge čudne pojave pojačavale su misterij Međugorja. Prije svih kada je kip u talijanskom gradiću Civitavecchiji proplakao krvavim suzama. Međugorski fenomen uz ukazanja vidjelica, koji i danas traju, prate i čudesna ozdravljena. Evidentirano ih je već oko 600.

I dok su mnogi slijepi hodočasnici progledali, invalidi prohodali, mnogi se obratili, neki pak snimili čudne pojave, komisija u Vatikanu zasjeda i odlučuje: Događaju li se doista u Međugorju čuda!?