Veliko zanimanje za koncert Halida Bešlića u Ljubuškom

Veliko zanimanje za koncert Halida Bešlića u Ljubuškom

Pravi glazbeni spektakl očekuje publiku naredni četvrtak, 1.7. na stadionu Babovac u Ljubuškom kada će koncert održati jedna od najvećih bh glazbenih legendi- Halid Bešlić.

„Zanimanje za koncert je dosta veliko i mnogi su već kupili svoje ulaznice, koje su dostupne u prodaji na nekoliko mjesta u Hercegovini- caffe bar Bell Ami (Ljubuški), Pivnica (Međugorje), Grand caffe (Posušje), info pult Mepas Mall-a (Mostar) i online preko kupikartu.ba“, kazali su organizatori iz agencija PRimera.

Svojim samostalnim koncertom u Ljubuškom, prvim nakon dugo vremena, Halid Bešlić će bez sumnje oduševiti vjernu publiku u Bosni i Hercegovini. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert će započeti već u 20:30 sati nastupom odlične grupe Sinergija, jedne od najboljih na ovim prostorima za live nastupe.

Legenda narodne glazbe Halid Bešlić jedan je od umjetnika čija popularnost ne jenjava, a njegove pjesme jednako su uspješne kod starije, kao i kod mlađe publike. U svojih više od 40 godina pjevačke karijere objavio je više od 20 albuma, a u svom opusu ima gotovo 200 pjesama.

Radijskim eterom trenutno vlada njegov duet sa Indirom Levak „Iskra“, bez kojeg, kako su izvođači kazali, više neće biti derneka. 

 „Pravi dernek se očekuje i na koncertu u Ljubuškom, stoga poziv publici da ne propuste ovaj vrhunski događaj i na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu“, poručili su organizatori iz agencije PRimera.