Regionalna hit komedija „Kakva ti je žena takav ti je život“ 23. lipnja u Hercegovini

Kakva ti je žena takav ti je život, Dragan Marinković, amfora, Ljubuški, predstava, humor, zabava

Na ljetnoj pozornici u prekrasnom ambijentu novootvorene Amfore koja se nalazi u Cernu, na putu prema Ljubuškom, 23. lipnja će svoju hit komediju ‘’Kakva ti je žena takav ti je život’’ izvesti Dragan Marinković – Maca s početkom u 21 sat.
Predstava, koja je u samo 20 mjeseci postojanja oborila sve rekorde gledanosti, nasmijat će i hercegovačku publiku u ovoj oazi hercegovačkog kamenjara, koja će postati hot spot ljetne zabave.

Na turnejama po Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji ali i Europi, predstava je oduševila više od 60.000 gledatelja. Maca u  predstavi na lucidno humorističan način protkan vrhunskom satirom publici otkriva kako zapravo treba izgledati dobar i uspješan brak. 

Natjerat će vas da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji vas okružuje. 

Ovo će biti večer u kojoj će ljubitelji komedije uživati, ne samo u odličnoj predstavi, nego i gastro ponudi Amfore. Upravo za ovu večer će biti osigurane posebne cijene hrane, te Aperol Spritza a konzumenti ovog pića će dobiti i mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri u kojoj će moći osvojiti originalni I potpisani dres Luke Modrića.

Ulaznice za predstavu po cijeni 20 KM dostupne su na prodajnim mjestima: Amfora (Ljubuški, caffe bar Bell Ami (Ljubuški) i info pult Mepas Mall-a (Mostar).

Sponzor predstave je Julius Meinl.