Radi li "ALBA BH" svoj posao u Ljubuškom?

...ekipa portala ljubuški-online.info se  provozla gradom i svojm objektivom zabilježili smo zapanjujuće kadrove na mjestima gdje su postavljeni kontenjeri ove tvrtke.

Podsjećamo, od prvog studenog 2009. godine u općini Ljubuški započeta je realizacija ugovora s poduzećem "ALBA BH" čija je osnovna djelatnost sakupljanje, transport i zbrinjavanje komunalnog otpada.

Tada je predstavnik tvrtke "ALBA BH" Vlado Jerkić, prilikom potpisivanja samog ugovora istaknuo da je ovim dugoročnim ugovorom zajamčeno poboljšanje odvoza i zbrinjavanja komunalnog otpada u općini Ljubuški. Naime, još 2007. prema riječima Jerkića pokušala se ostvariti suradnja s općinom Ljubuški određenim pregovorima, nakon čega je uslijedila i donacija 35 kontejnera u listopadu 2008.

"Općina Ljubuški se u tom dijelu pregovora pokazala kao tvrd i vrlo zahtjevan partner prema našem mišljenju, te smo potpisivanjem ovog ugovora i izvukli sigurno maksimum", kazao je Jerkić.

Da li su tadašnja obećanja gospodina Jerkića bila opravdana, uvjerite se sami u kadrovima koje vam donosimo s gradskog područja.

 

[Ljubuski-online]