LJUBAV NA PRVI POGLED Brojni Hercegovci danas su poželjeli kupiti ovog Golfa

golf, volkswagen, as kramar
Kramar

Da su Hercegovci veliki ljubitelji automobila, odavno je poznato. Ta ljubav naročito je velika prema starijim modelima Mercedesa, BMW-a i Volkswagena.

Upravo jedan stariji model Volkswagena, točnije Golf 1 1.6 D iz 1982. godine danas je bio "na prodaju" u poznatom hercegovačkom autosalonu Kramar.

Po objavi fotografija istog, redali su se brojni komentari, njih čak preko 1000. Brojni Hercegovci, ali i drugi, poželjeli su kupiti ovog "romantičnog" Golfa, no, sve je ostalo samo na želji. Sve je bila samo dobra prvotravanjska šala autosalona iz Ljubuškog. O čemu se zapravo radi doznali smo iz prve ruke.

"Većini je poznato da Auto salon Kramar uvozi i prodaje vozila novijeg datuma, pa smo se povodom međunarodnog dana šale i mi odlučili malo našaliti s našim pratiteljima na društvenim mrežama i posjetiteljima naše web stranice objavom oglasa u kojemu prodajemo kultnog Volkswagen Golfa iz 1982. godine. Naravno da smo u kratkom vremenu dobili stotine poziva i poruka s upitom o cijeni Golfa, ali smo potencijalne kupce morali razočarati s informacijom da vozilo ipak nije na prodaju i da se radi o prvotravanjskoj šali. Iako razočarani što ga neće moći kupiti, nasmijali su se, čestitali nam na kvalitetnoj fori za 1. travanj, te nam poželjeli sreću u budućnosti", kazali su za hercegovina.info iz ovog autosalona.

Neki od komentara ispod objave o Golfu bili su:

"Ovo je grij' prodat!", "Može li novo za staro imam Golf 2", upitao je jedan od zainteresiranih. "Vidi ljepote", "Reci babi ovo je mašina", uputio je poruku svom prijatelju jedan od ljubtelja Volkswagena.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.