In memoriam: Kolega fotoreporter Zoran Grizelj

Zoran Grizelj
U 55. godini napustio nas je Zoran Grizelj, fotoreporter Večernjeg lista iz Ljubuškog, suradnik agencije Pixsell, 24sata i brojnih medija u regiji.

Izuzetno predan fotoreporterskom poslu, Zoran je svima bio nezaobilazan sudrug, sugovornik, vodič, pratitelj i učitelj. Bez susreta s njime nitko nije prošao Hercegovinom. Novinarstvo nije doživljavao kao posao, već kao način života. Uvijek je bio na raspolaganju. Pomagao je bezrezervno svima - kolegama, putnicima, nepoznatim prolaznicima, međugorskim hodočasnicima... Iako veteran među fotoreporterima, sa strašću je pratio novitete na fotografskoj sceni. Učio je svakodnevno, uvijek ukorak s novom tehnologijom i trendovima. Velike radne energije, nalazio je motive posvuda ne obazirući se nikada na radno vrijeme.

Bio je velika i široka duša, za prijatelje Švabo, za virtualne prijatelje Foto Zog.

No, neće Zoran samo njima nedostajati. Bez svog vjernog pratitelja i prijatelja ostali su i voljeni mu slapovi Kravice, ptice medarice, ušće Neretve... No, iznad svega, nedostajat će svojoj obitelji, kojom se ponosio, kao suprug, otac i djed. Neka te prati dobro nebesko svjetlo, dragi kolega i prijatelju.

vecernji list