Ljubuški: Pokopan Zoran Grizelj, njegove slike ostaju za uspomenu

Zoran Grizelj, Ljubuški, pokop
Svetu misu i pogreb predvodio je župni vikar na Humcu fra Goran Azinović, a s njim je koncelebrirao gvardijan Samostana u Mostaru fra Iko Skoko.

Ljubav prema Zoranu

Stotine onih koji su ga poznavali izrazili su svoju sućut članovima obitelji te s mislima usmjerenim upravo na njega i vrijeme koje su zajedno obilježili i provodili.
Među brojnim vjernicima i prijateljima bile su i kolege iz Večernjeg lista, Pixella, Styrije.

Fra Goran Azinović je na svetoj misi istaknuo kako se Zoran Grizelj samo preselio na nebo, te je pozvao sve, a napose obitelj da nakon pokopa odu kući ispunjeni ljubavlju prema Zoranu i svemu što je radio s vjerom u susret na nebu.

Čudan je i težak bio jučerašnji dan za sve one koji su sa Zoranom živjeli, dane provodili, a jednako tako i za kolege u Večernjem listu BiH gdje je godinama radio. Jučerašnji kolegij točno u podne započeo je glavni urednik Jozo Pavković riječima da Zoran Grizelj više nije s nama na kolegiju, te da su za njim ostale brojne uspomene i najopipljivije, golemo dokumentacijsko blago fotografskog materijala. Deseci tisuća fotografija koje će svjedočiti o vremenu u kojemu je Zoran Grizelj radio, proživljavao i koje je ovjekovječio. Fra Iko Skoko, koji je također suradnik Večernjaka, izmolio je prikladnu molitvu.

Tragični kraj

Obitelji Zorana Grizelja i redakciji Večernjeg lista u kojemu je proveo posljednje radne dane upućeni su brojni brzojavi sućuti, od prijatelja, uglednika, a najčešće riječi koje su stigle glasile su: „Bio je dobar čovjek."
Fotoreporter Zoran Grizelj tragično je preminuo u subotu ostavivši iza sebe suprugu Mariju, sina Luku, kćer Marinu, malenu unuku Barbaru...

Izvor: Zoran Krešić/Večernji list
Foto: Večernji list