FOTO  Za djecu s posebnim potrebama prikupljeno 4705 KM

Na aukciji su ponuđeni uratci ljubuških autora, ukupno 28 fotografija od čije je prodaje prikupljeno 4400 KM. Dio novca od cjelovečernjeg poslovanja caffe-a, točnije 305 KM, također je išao za potrebe ove humanitarne organizacije.

Odazvao se velik broj posjetitelja, među kojima i uglednika iz javnog i političkog života, ljubuški načelnik Nevenko Barbarić, predsjednik OV Ljubuški Vice Nižić, ministar unutarnjih poslova ZHŽ Ivica Gašpar i drugi. Goste su pozdravili domaćin Ante Tomić, vlasnik cafe galerije Kerametal, i Ana Bilić, direktorica humanitarne udruge Prijatelj.

Ponuđeno je i otkupljeno ukupno 28 zanimljivih fotografija devetero ljubuških majstora i zaljubljenika u fotografiju: Zlatana Lukende, Vjeke Gašpara, Luke Rupčića, Dražena Borasa, Bojana Galića, Helene Bilić, Jelene Džolić, Dalibora Milasa i Ivana Lovrića.

Uspješan i za svaku pohvalu potez i postupak pet mladih studentica socijalnog rada iz Ljubuškog, Ane Bilić, Dijane Paradžik, Anite Anić , Verice Milićević i Olge Šimić, koje su prošle godine osnovale udrugu Prijatelj, za brigu i pomoć djeci s posebnim potrebama. Program je uspješno i na simpatičan način, uz niz vedrih i duhovitih doskočica, vodio Tigran Delić.




Delić.


Ivan Kaleb | Ijubuski.info | foto: Dalibor Milas