Popis osoba s izdanim rješenjima o zdravstvenom nadzoru i kućnoj izolaciji na području Hercegbosanske županije

Zgrada Vlade HBŽ
Arhivska fotografija

Na 5. Izvanrednoj sjednici koja je održana danas, 22. ožujka 2020. godine, Županijski stožer civilne zaštite Hercegbosanske županije donio je i Zapovijed da se javno objavi identitet osoba kojima je izdano Rješenje o zdravstvenom nadzoru i kućnoj izolaciji na području Hercegbosanske županije.

Za provođenje ove Zapovijedi zaduženi su Uprava za inspekcijske poslove Hercegbosanske županije, Zavod za javno zdravstvo Hercegbosanske županije te Služba za odnose s javnošću Vlade Hercegbosanske županije.

Županijski stožer civilne zaštite Hercegbosanske županije još jednom apelira na sve građane da se odgovorno ponašaju, te da provode zapovijedi koje su donesene. Upozoravaju da je iznimno bitno provoditi mjere samozaštite i pridržavati se svih dosad donesenih uputa i preporuka. Također, naglašavaju kako svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

S obzirom na izdanu Zapovijed donosimo popis osoba s izdanim rješenjima o zdravstvenom nadzoru i kućnoj izolaciji na području Hercegbosanske županije koji možete pogledati ovdje.