LIGA MJESNIH ZAJEDNICA ČITLUK Finalna večer igra se za Ivana Grbavca

Liga mjesnih zajednica Čitluk
hercegovina.info

Zbog pandemije koronavirusa, ljubitelji liga mjesnih zajednica, odnosno Lige Hercegovine, ovo ljeto ostali su uskraćeni za ono što željno iščekuju kroz cijelu godinu. No, u nekim mjesnim zajednicama ipak su uspjeli održati kakvu takvu tradiciju.

Tako se na sportskom centru Circle International u Međugorju, održava neslužbene Liga MZ Čitluk kroz turnir, koji je već stigao do polufinala.

U polufinale su se plasirale ekipe Donji Hamzića i Međugorja, a za preostala dva mjesta svoje međusobne susrete moraju odigrati Bijakovići i Služanj te Čitluk Grad i Donja Blatnica.

Budući da je turnir jako dobro posjećen, organizatori su se odlučili iskoristiti ga i za humanitarnu akciju. Naime, na završnoj finalnoj večeri koja je na rasporedu u utorak 25. kolovoza, bit će organizirana bogata tombola, a sva sredstva od iste ići će za liječenje mladog Ivana Grbavca iz Ljubuškog, zbog kojega se ujedinila cijela Hercegovina.

Liga mjesnih zajednica Čitluk

Organizatori su pripremili vrijedne nagrade; brojne dresove poznatih nogometaša, poklon pakete, a jedna od nagrada bit će i ljetovanje u "Villa Sunce" u Podgori. Finalnu večer uveličat će svojim nastupom čitlučke mažoretkinje, ali i polaznici Škole nogometa NK Međugorje koji će između utakmice za treće mjesto i finala odigrati revijalni susret.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.